Arganolie bij aambeien

100% biologische arganolieJe hoeft niet per sé speciale aambeienzalf aan te schaffen om klachten te verminderen bij aambeien. Heb je wel eens van arganolie gehoort?

Werking van arganolie

De anti-oxidanten in argan ondersteunen het proces van het vernieuwen van cellen. Het verouderen van de huid wordt zo tegengegaan. Ook bevat olie op arganbasis vitamine E. Arganolie is toepasbaar op alle huidtypes, het is een toevoeging van gezonde vetten die de eigen huid bevat. Je kunt het zien als een voedingsmiddel voor je huid. Ook bloedcirculatie wordt verbeterd.

Een andere nuttige werking van cosmetische arganolie is dat het een dun laagje over de aambeien aanbrengt waardoor deze niet zo schuren. Kortom, het jeukende effect waar veel mensen last van hebben bij aambeien wordt zo voorkomen. En ondertussen maakt de olie de huid elastisch.

Waar zijn arganproducten verkrijgbaar?

In landen als Marokko en Frankrijk zijn arganolie en andere producten met argan al goed ingeburgerd. Er zijn diverse supermarkten waar het wondermiddel te koop is. In Nederland is dit (nog) niet zo. Er zijn een paar webwinkels waarvan Puur Arganolie een mooi assortiment heeft. Je kunt er arganolie krijgen, maar ook diverse bodylotions en crèmes waarin argan is verwerkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>