Dr Swaab aambeiendoekjes

Bestel aambeiendoekjes van dr. SwaabNaast aambeienzalf en zetpillen kun je je aambeien genezen met aambeiendoekjes van Dr Swaab. Ook bij anale kloofjes is dit product nuttig om te gebruiken. Ze kosten via ons €6,95. Door deze doekjes te gebruiken in plaats van aambeienzalf hoef je niet direct met je handen aan je anus te zitten. Dit werkt dus een stuk hygiënischer.

Dr Swaab aambeiendoekjesDe werkbare bestandsdelen in de aambeiendoekjes van Dr Swaab zijn zoals bij de beste producten bij aambeien hamamelis. Verder zijn er voor snellere genezing vitamines toegevoegd. Om irritaties te voorkomen zijn ook verkoelende ingrediënten toegevoegd. Perfect te gebruiken na de stoelgang. In een verpakking zitten 25 doekjes.

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij dit product. Als je ernstige klachten hebt (veel jeuk en / of pijn), gebruik dan naast de aambeiendoekjes ook de aambeienzalf van Dr Swaab. Dit is een effectieve manier om van je aambeien te genezen. Meer producten vind je op de beginpagina van Aambeien Genezen.
Bestel de aambeiendoekjes van Dr. Swaab
De aambeiendoekjes en aambeienzalf van Dr Swaab zijn verkrijgbaar voor €6,95.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>